Van zeikerds naar warriors? Hoe doe je dat?

Soms kom je ze tegen. Een cliënt die je op de zenuwen zit. Geef maar toe: in elk vak lopen ze rond. Mensen die je eigenlijk een zeikerd vindt. Of een zeurder. En die je toch te bedienen hebt met jouw goede zorg. Het slurpt energie uit je. Hoe kan je dan nog Shared Decision Making doen? De workshop ‘Benut de kracht van co-creatie met je cliënt’ deel ik met je waardevolle coachingstechnieken met je. In deze blog licht ik daarover een tipje op.

Eerst nog even genieten

Voordat we het over irritante cliënten gaan hebben, wil ik je eerst deze video onder je aandacht brengen:

Jouw mind als bron

Hoe was het om de video te bekijken? Lekker gelachen? Als je een lastige situatie tegemoet kunt treden met een glimlach, vergoot je de kans aanzienlijk om de situatie ten positieve te beïnvloeden. Door met je gedachten te gaan naar iets waar je heerlijk om gelachen hebt, ontstaat er als vanzelf de glimlach op je gezicht. Dan ontstaat er in je lichaam een andere energie. Aangezien 80% van je communicatie non-verbaal geschiedt, heb je door deze simpele mind-techniek in te zetten al een belangrijke tool in handen. Zo is de kans vele malen groter dat je effectief kunt beïnvloeden. En zo kan jouw zeikerd, ineens in jouw ogen veranderen in een warrior!

Co-creatie

In jouw vak om zwangere vrouwen te begeleiden, kom je ongetwijfeld ook vrouwen tegen die jou dat lastige gevoel geven. Vrouwen die je wellicht irritant vindt. Misschien omdat ze, über ingelezen in de materie van jou eisen om haar wensen ten uitvoer te brengen. Of vrouwen die ‘leunen’ in hun onmacht en jou laten bepalen wat goed voor hen is. Want ‘jij bent immers de deskundige en hebt al x-tal bevallingen ‘gedaan’.’ Hoe kun je dan tòch samen co-creëren met een zwangere die voor jou irritant gedrag vertoont?  

Benut de kracht van co-creatie met je cliënt

In de workshop ‘Benut de kracht van co-creatie met je cliënt’ krijg je die tools aangereikt. Deze kun je inzetten om effectiever jouw zwangeren te coachen. 

Schermafbeelding 2016-06-06 om 14.05.04

Wanneer is de workshop?

31 januari

Ontvangst vanaf 9.45

Workshop start 10.00 -17.00

Het levert je naast een rugzak gevuld met nieuwe tools en ongetwijfeld waardevolle inzichten ook nog eens 6 accreditatie punten van KNOV op.

Schermafbeelding 2016-06-06 om 15.35.22

Een fijne plek om te zijn

De workshop wordt gegeven op landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Daar kunnen we genieten van het landgoed en een heerlijke biologische lunch.

Jouw prijs

Deze unieke workshop is € 195,-!

Als jij aan jouw zwangeren kaarten uitdeelt om hen te attenderen op het online programma van zelfbewustzwanger, kun je nog een leuke kortingsbon bemachtigen. Wil je dat?

Werken in een kleine groep

Er zijn maximaal 15 deelnemers.

Kom je ook?

Begin het nieuwe jaar geïnspireerd en kom 31 januari naar Driebergen voor deze nascholing. Voor meer info klik hier of op de knop hiernaast. Gelijk aanmelden? Klik hier. Er zijn nog een paar plekken over. Verzeker jezelf van een plek. Meld je aan.

Delen = lief

Lijkt deze workshop je iets voor een collega, forward deze mail om het onder de aandacht te brengen van anderen, op de besloten Facebook van jouw kring of VSV te zetten!

Samen leren is nog leuker

Wil je samen met jouw VSV deze workshop in-company meemaken? Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen wat we voor jouw VSV kunnen organiseren.

Mocht je vragen, suggesties of opmerkingen hebben. Ik hoor ze graag!