Doen waar ik in geloof, is spannend. Help je me m’n droom te realiseren?

Uit de comfort zone, doen waar ik in geloof. Zichtbaar zijn en m’n droom delen. Crowdfunding starten om mijn droom te verwezenlijken.

doneerknop-LinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat is hoe het voor mij voelt om de wereld in te stappen met hetbuikencollectief.nl Hiermee wil ik een beweging inzetten om in de geboortezorg de kracht van vertrouwen te versterken. Te beginnen bij de basis. Door zwangeren en hun partners een online programma aan te bieden met informatieve video’s over datgene waarvan de zwangeren zèlf hebben aangegeven dat er behoefte aan is. Dit programma wil ik GRATIS gaan aanbieden? Waarom gratis? Ik wil dat zwangeren niets in de weg ligt om deel te nemen. Èn ik wil graag een platform aanbieden van, voor en door zwangeren van waaruit de stem van de zwangeren vertegenwoordigd kan worden richting beleidsmakers in de geboortezorg.

Ik geloof dat dit beide ervoor kan zorgen dat de kracht van vertrouwen versterkt wordt, zowel bij de zwangeren en hun partners, als in de gehele geboortezorgketen. Dat is iets waar ik van droom. Het gaan voor crowdfunding is reuze spannend. Hoe wordt het ontvangen door de crowd?

Wil je me helpen? Je bent voor mij iemand uit mijn inner-crowd, we hebben samengewerkt, samen gestudeerd of op een andere manier iets gedeeld. Door het bericht te delen help je me de boodschap verder de wereld in te dragen. Ontzettend bedankt! Kijk op www.hetbuikencollectief.nl We gaan op vrijdag 12 juni starten met de crowdfunding!